Tuesday, 2 September 2008

CIO talk 2008


Minggu lepas CIO talk telah berlangsung menerangkan perubahan jabatan


Taklimat ini dihadiri oleh staf-staf yang dah bertahun berkhidmat dan yang baru je 1 atau 2 bulan berkhidmat (tapi dah ada jeket dah)


Of course staf memberikan tumpuan kerana ini berkait rapat dengan hala tuju kerja.


Macam biasa staf bertanya, CIO menjawab.

Di kesempatan ini nak ucapkan thanks kepada Suhairy yang ambilkan kesemua foto yang dipertontonkan dalam blog ini, dan tak lupa juga kepada pembaca setia. Of course lepas ada CIO talk, ada makan... tapi tu dalam post blog akan datang

SIDE NOTE - Beberapa hari lepas aku tak update blog sangat, saje tinggal laptop kat rumah bagi wife main chatting. So aku tak update blog ni cepat sangat.

No comments:

Post a Comment