Tuesday, 14 October 2008

Duit Raya


Rasanya masih sempat lagi aku nak ucapkan

Selamat Hari Raya. Maaf Zahir Batin.

Especially buat yang terlepas ucapan selamat hari raya aku tempoh hari

Hari tu bila dekat raya, aku happy sikit. Bukan sebab pasal Syawal nak menjelma. Pasal boleh pegi bank, tukar duit. Waktu ni la RM100 jadi seikat duit. Yang syoknye bila bagi duit raya kat adik beradik, tebal je sampul duit raya. Mana tak nya tebal. Satu sampul ada 20 keping RM 1. Untuk bapa aku lagi best. Aku bagi duit raya satu ikat.

Kawan-kawan boleh la buat trend kasi duit raya kat orang... kalau RM10 tu... 10 x RM1, RM20 = 20 x RM 1.

Sorry lah geng... Aku tak dapat pi Gunung Kinabalu. Bajet pi Kinabalu dah jadi duit dalam gambar di atas. So... apa boleh buat. (Dapat tengok Gunung Kinabalu dalam RM 1 jadi la)

2 comments:

  1. fuh OKB - orang kaya baru tuu :)

    aku pun dapat duit raya dari the GREAT syberizman programmer :)

    ReplyDelete
  2. mana ada kaya... gaji ciput cam biasa juga

    ReplyDelete