Tuesday, 14 October 2008

Kinabalu: rombongan terkandas

puncak kinabalu
Hujung minggu lalu, rombongan menakluk Gunung Kinabalu PPKT telah mengalami halangan pertama mereka. En. Shah, selaku ketua rombongan telah didapati kantoi tidak menjelaskan cukai. Cukai yang dimaksudkan itu adalah cukai MP3 player dan cukai bateri. Sedang rombongan cuba menyelesaikan kemelut yang ada di Kota Kinabalu tiba-tiba... ...aku terjaga dari tidur.

2 comments:

  1. cehhh .. macam dia yang panjat gunung tu.. hehe.. org suh join takmo pi.. rugi tul laa.. lau tak leh citer pasal pengalaman sepanjang pendakian

    ReplyDelete
  2. Bila aku nak join... loan dapat lambat la pulak... Bila dapat, tiket kapal terbang dah jadi RM 600. Pastu Pak Su aku cerita yang pendakian Gng Kinabalu ni memeritkan. Kalau training kat Gng Jerai etc. pun ponteng, toksah pi la... Apa pun bagus la tak pi... Kalau nak pi tu kena training la dulu.

    ReplyDelete