Friday, 2 January 2009

Majlis Penyempurnaan & Kesinambungan TeleWorking

Baru-baru ini aku telah dijemput ke Majlis Penyempurnaan & Kesinambungan TeleWorking yang dianjurkan oleh YKS. Acara ini diadakan bertempat di Dewan Haji Ahmad Badawi, Butterworth.

YKS sebagai sebuah NGO mempromosikan telekerja ini sebagai satu lagi saluran kerja.

Ringkasnya, teleworking ni kerja dari rumah. Dengan menjadi teleworker, anda akan bekerja dengan majikan anda dari 'kemudahan' rumah. Anda mungkin perlu datang pejabat 1 hingga 2 jam, kemudian meneruskan kerja anda di rumah.



Hadirin memenuhi dewan untuk mengetahui apa itu tele-kerja ni. Apa pun kalau mereka lupa tentang tele-kerja ni, bolehlah ke laman web t-center.


Kehadiran Menteri Sumber Manusia disambut oleh penyambut tetamu yang cun giler dan paluan kompang.


Majlis penyampaian hadiah dan kunci kesinambungan projek


Lain-lain gambar. (3) ICT Penang vs Intel


Sumathi, Fika, dan Liza.
Nas ... hai Nas, sampai tersipu-sipu Liza tu...
By the way, jarak umur antara aku dengan Liza & Fika dalam 10 tahun ...hai dah tua dah aku ni...

1 comment:

  1. bukan sumathi tu kot... hang silap orang aper...

    ReplyDelete