Saturday, 21 February 2009

Lunch apa? piza lagi...

Boring la nak lunch... nak makan mcD jemu, nak makan KFC jemu, apa kata makan piza macam dulu-dulu.

Kali ni aku amik set lunch yang RM7.99 tu. Aku nak try spageti, tapi nak jugak piza. tiba-tiba datang idea untuk belanja kawan kat office. Semua sekali dalam RM 30 lebih.


lebih kurang macam ni la spagetti tu
~foto: pau daripada blog Kenix


"abang, kotak besar dah habis, saya letak dalam dua kotak regular ya", kata pelayan trainee pizza yang peeerrrrrggggghhhhhh
~foto: pau daripada blog Jessica

No comments:

Post a Comment