Wednesday, 7 October 2009

Teg Soalan Beg dari Rezdrake

Menjawab teg si Rezdrake


1. Sila ambil gambar beg yg anda bwk gi kerja :)

 

Ni gambar ANTARA beg yang aku bawak pi kerja. Laptop Bag Brand HP. Aku beli lepas bekerja selama 6 tahun. Dah berusia 2 bulan.


2. Kemudian sila ceritakan sedikit apa yang terkandung dalam beg anda. Sila sertakan gambar sekali kemudian terangkan secara detail isi beg anda

 

Seperti yang anda lihat ada banyak... charger tak ditelakkan dalam gambar ni sebab semak sikit dengan wayar berselirat... so faham-fahamlah

Aku bawa dua laptop: Notebook HP dan Netbook yang bukan HP ... Inspired by Rezdrake, aku pun beli laptop hp tu.. sayangnya termakan pujukan amoi cun melecun untuk beli netbook

Ada buku PHP, bekas CD, Modem DiGi Internet menggantikan yang Maxis dan Celcom, Kamera Kodak spare untuk menangkap memorable momments, Tetikus hadiah datang business presentation HP, Minyak Yu Yi Cap Limau, Inhaler hidung, Minyak Angin cap kapak, Balsem harimau, Beberapa cakera keras luaran 250GB & 100GB, Pembaca kad untuk yang sony punya, memori usb Sony Vaio 800GB hadiah seseorang yg melawat dan beli di Beijing, dan yg hitam tu yg 1GB yg aku beli kat Malaysia.


3. Nyatakan sebab2 anda suka beg anda itu

Ada cop HP, padat sikit, tapi boleh isi banyak, beli di PC Fair USM anjuran PPKT / Desasiswa Saujana.


4. Sila nyatakan kenangan manis atau apa2 yg istimewanya beg itu pada anda.
 


Takde la istimewa sangat, tapi beg ni dah di bawa naik kapal terbang...


5. Sila TAG org yg lain :

Khuzaimi
Ruzaimi
Radzif
Ryehanna
Tare Panda

Posted by Picasa

5 comments:

  1. kenapa pg kat nama 'Ryehana' tu xde link??

    xmo buat!

    dah ade baru buat. :]

    ReplyDelete
  2. OK dah buat link tu ... by the way, aku klik kat iklan Nuffnang ko kat dua-dua website (dutch lady + digi) so reti-reti la membalas

    ReplyDelete
  3. perghh... buat buat tag aku.. banyak betul ubat hang.. :). Ali cafe takdak kaa..? . hehe custom made PHP+ MYSQL nampak.. macam CD ANTIVIRUS PROF RIZMAN dulu2 :)

    ReplyDelete
  4. Ali Cafe tak dak ... Orang Kampung punya ada... Riezal hang pun boleh buat buku camtu apa. tahniah la hack ko masuk website terkenal.

    ReplyDelete
  5. hihihi...
    yer.. dah bls klik iklan dah...

    dah ltk link yer... okay. nnt ku buat!

    ReplyDelete