Wednesday, 31 March 2010

Baskin Robbins murah

Bila nak blog, server blogger down / internet down...

Macam tu la selalu bila semangat nak blog aku ada. Sementara boleh ni aku blog aa sikit

Erm korang nak tau tak tips belanja wife Baskin Robbins murah?

Setiap 31 haribulan setiap bulan, Baskin Robbins akan memberikan diskaun 31% kepada pengunjung kiosk. So hari tersebut bolehla korang memanjakan isteri korang dengan aiskrim Baskin Robbins


Macam tu la (seperti dalam gambar) bila Baskin Robbins buat offer 31%. Ada orang beratur. Compare dengan masa tak offer... aku tengok jarang ada orang beli. So sekian terima kasih. pos untuk hari ini. bye bye

Friday, 26 March 2010

40 face expression of a cute girl (40 ekpresi wajah awek cun)



(new update: English translation added  - I wrote this post long ago using Bahasa Melayu)

Dah lama tak menulis blog. Tak rajin. Banyak rehat... sampai kawan pun tanya, kenapa tidak menulis blog?
It has been a long time I did not blog. Lazy. Too many rest ... until a friend ask: Why you haven't blog? 

Hari ni terjumpa video di bawah ni dalam facebook. Kita sama-sama boleh mendapat manfaat daripada video ini.
Today, I found this youtube video on facebook. So let's get some 'benefits' from this video.

Monday, 1 March 2010

Kartun Nabi Muhammad S.A.W.

Sempena Maulidurrasul... jom layan kartun...
kartun bukan sebarang kartun... ini kartun...
Nabi Muhammad s.a.w - Utusan Terakhir (English)