Friday, 26 March 2010

40 face expression of a cute girl (40 ekpresi wajah awek cun)



(new update: English translation added  - I wrote this post long ago using Bahasa Melayu)

Dah lama tak menulis blog. Tak rajin. Banyak rehat... sampai kawan pun tanya, kenapa tidak menulis blog?
It has been a long time I did not blog. Lazy. Too many rest ... until a friend ask: Why you haven't blog? 

Hari ni terjumpa video di bawah ni dalam facebook. Kita sama-sama boleh mendapat manfaat daripada video ini.
Today, I found this youtube video on facebook. So let's get some 'benefits' from this video.

2 comments:

  1. Tau pun.. dah lama aku menunggu.. hang update blog hari2 masuk sama jer.. manjang jer sibuk hang ni kat opis.. rajin2 update.. Fosscon ker mosscon jer.. connekk jer :). Jgn bagitau kat yang USM slalu sibuk.. aku pun penah keja sana..

    ReplyDelete
  2. adeh, geram la plak tgk minah ni..hahaha

    ReplyDelete