Wednesday, 31 March 2010

Baskin Robbins murah

Bila nak blog, server blogger down / internet down...

Macam tu la selalu bila semangat nak blog aku ada. Sementara boleh ni aku blog aa sikit

Erm korang nak tau tak tips belanja wife Baskin Robbins murah?

Setiap 31 haribulan setiap bulan, Baskin Robbins akan memberikan diskaun 31% kepada pengunjung kiosk. So hari tersebut bolehla korang memanjakan isteri korang dengan aiskrim Baskin Robbins


Macam tu la (seperti dalam gambar) bila Baskin Robbins buat offer 31%. Ada orang beratur. Compare dengan masa tak offer... aku tengok jarang ada orang beli. So sekian terima kasih. pos untuk hari ini. bye bye

No comments:

Post a Comment