Thursday, 8 April 2010

Lepak sat waktu lunch di Padang Kota




Aku MC hari ni. Tengah hari tadi aku pegi Bank Negara check CCRIS. Lepas habis tu aku dengan sedih hatinya pulang ke rumah...

...haih sudah, sesat kat Penang...

...pendek cerita, aku sampai kat food court Padang Kota, untuk membasahkan tekak (dan makan ubat)

Lepas order ais kacang, geram lak tengok udang besar tu, (walaupun kenyang dah lunch awal). Jadi aku order pasembor. Aku amik udang besar satu dan fishcake... Udang besar tu best gak. Makan udang besar tu rasa cam makan stik ketam atau sosej yang berkulit udang je. So pasembur je RM6.00. Ais kacang dah RM 3.00. So semua RM 9.00.

No comments:

Post a Comment