Saturday, 18 September 2010

Funfair Ramadhan



Boring, so I pegi la buang masa di funfair. Funfair ni aku gelar Funfair Ramadhan sebab tahun lepas pun funfair ni datang masa ramadhan. Lepas raya je, tutup.


Nak naik mende-mende macam ni takut la plak... bukannya takut apa cuma takut jantung aku terlebih pam...


Tak dapat naik Eye of Malaysia, naik 'eye of Pulau Pinang' jadi la


ni pemandangan masa naik 'Eye of Pulau Pinang'. Yup ada dua Ferris Wheel. Yang aku naik ni, open air. Yang kecil dalam gambar tu, covered punya.


Lepas tu Main sharpshooter ... score 194/200 = 2 points . Aku main jugak bumper car... tapi tak tangkap gambar la sebab kamera habis bateri.

No comments:

Post a Comment