Saturday, 8 January 2011

Internet RM2 sehari



Yup Digi menawarkan internet RM2 sehari (actually RM10 / 5 hari), yang bestnya, bayar prepaid.

Limited Edition Prepaid Internet™ dijual pada hanya RM25. Lepas beli, tak payah nak susah-susah register macam masa beli simcard telefon. RM25 ni kiranya macam beli simcard internet. Dalam dia ada penggunaan internet untuk 5 hari. So let say kat rumah dah ada streamyx, tetiba anda kena pergi konferens kat KL ke... so berbaloi la..

Download speed dia mencecah 384kbps (within Turbo3G™ network). Boleh la kalau setakat nak tweet dan facebook... tapi kalau youtube tu kena tunggu sedikit. Tapi apa yang bestnya anda boleh top-up di mana-mana, top-up RM10 untuk 5 hari.

Actually, it's a best invest kalau korang tak tahu macam mana penggunaan bulanan korang kan... until korang dapat figure-out plan bulanan yang sesuai dengan korang.

So aku menggunakan Digi Internet Prepaid ni. Tapi lepas ni, tak perlu pergi digi center setiap bulan untuk bayar bil.



No comments:

Post a Comment