Thursday, 19 May 2011

Maxis nak tamatkan Hot Tiket?

 

Macam tu lah fikiranku bila merata kedai aku tanya asyik dok jawab. "Hot Tiket habis...". Tarikh Luput pada hot tiket yang tertulis 30 Jun 2011 menguatkan lagi andaianku ini.

Actually, ramai rakan sekerja yang beralih kepada Hotlink semata-mata Hot Tiket ni. Hmm lepas ni mungkin ramai yang beralih ke maybe Xpax sebab kan xpax tengah 28sen/10minit.

Bagi yang kaki hot tiket, kalau jumpa hot tiket, harap korang stock la hot tiket at least sampai Jun 2011 ni.
Posted by Picasa

No comments:

Post a Comment