Sunday, 5 June 2011

Opera Mini (#DigiOpera)

 


Daripada pengalamanku, internet browser yang diberi secara default dalam handphone anda memang agak mengecewakan. Syukurlah, kini ada Opera Mini. Bila aku download dan menggunakan Opera Mini ini, terasa perbezaan yang agak besar dalam kelajuan berbanding menggunakan browser henset sebelum ini. Susah nak cerita panjang-panjang kalau korang tak dapat melihat. Senang-senang korang tengoklah video youtube ini.



Kalau korang nak dapat free*, pergi kat website ni...


Hate the feeling of wanting to Like your friend's FB comment and at the same time, you want to reply your other friend's Twitter comment as well? It is loading oh-too-slow!

Get the legendary Opera Mini with DiGi today! 6x faster Internet browsing so it's faster than ever!

SMS "Opera" to 2000 to download and it is FREE*. Don't forget to share them with your friends!

* free for a limited time period
Posted by Picasa

No comments:

Post a Comment